Dakdekker Harderwijk

Dakdekker in Harderwijk gezocht?

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40%!

Gratis offertes vergelijken!

Dakdekker Harderwijk

Een dakdekker in Harderwijk kan je helpen met al je dakwerken. Denk aan een dakreparatie, een renovatie aan het dak of dakonderhoud. Een dakdekkersbedrijf in Harderwijk kan door zijn jarenlange ervaring en de juiste kennis alle klussen met succes afronden. Dakdekkersbedrijf nodig?

Start gratis offerteaanvraag!

Het aanvragen van offertes is helemaal gratis. Je ontvangt tot wel vier gratis offertes, dan kies je zelf het dakdekkersbedrijf met het beste aanbod.

dakdekker Harderwijk

Wat doet een dakdekker in Harderwijk?

Een dakdekker houdt zich bezig met alle taken omtrent je dak. Een loodgieter is gespecialiseerd in het lood op daken en het herstellen van sommige daklekkages. Maar dakdekkers zijn gespecialiseerd in alle soorten dakwerken.

De meest voorkomende klussen voor een dakdekkersbedrijf zijn dakonderhoud, dakreparatie, dakrenovatie, het plaatsen van dakbedekking en het verhelpen van daklekkages. Binnen deze werkzaamheden vallen nog meer taken, bijvoorbeeld dakreiniging, inspectie en het herstellen van dakgoten.

Je schakelt een dakdekkersbedrijf in Harderwijk om te genieten van de vele voordelen. Je hoeft bijvoorbeeld zelf het dak niet op, bent verzekerd van hoge kwaliteit, je krijgt persoonlijke advies en hoeft bovendien niet te investeren in duur gereedschap.

Ben je op zoek naar een dakdekker? Vergelijk gratis offertes! Zo kom je in contact met dakdekkers in Harderwijk. Je kiest zelf de specialist die het best past binnen je budget.

Dakdekker inschakelen?

Word geholpen door een dakdekker in Harderwijk!

Gratis offertes vergelijken!

Wat kost een dakdekker?

Een dakdekker inhuren kost gemiddeld €45,- per uur, dit is inclusief btw. Vaak worden de kosten per klus berekend, dan betaal je een vaste prijs inclusief arbeidskosten, voorrijkosten en materiaalkosten.

Hoeveel kost een klus?

Het laten onderhouden van een dak kost, inclusief inspectie. €18,- per vierkante meter. Voor een reparatie aan een plat dak betaal je gemiddeld €275,- per m². Voor een hellend dak betaal je ongeveer €150,- tot €350,- per m². Een renovatie kost €75,- tot €130,- per vierkante meter.

En hoe zit het met dakbedekking?

Voor dakbedekking is het lastig om prijsvoorbeelden te geven. Er zijn namelijk veel verschillende soorten, daarnaast heeft ook het soort dak een effect op de prijs. Gemiddeld betaal je tussen de €40,- en €125,- voor dakbedekking per m².

dakdekkersbedrijf Harderwijk

Kosten dakdekkersbedrijf [jaartal]

Type klus Gemiddelde prijzen per m²*
Dakonderhoud (inclusief inspectie) €18,-
Dakreparatie plat dak €275,-
Dakreparatie hellend dak €150,- tot €350,-
Dakrenovatie plat dak €75,- tot €100,-
Dakrenovatie hellend dak €75,- tot €130,-
Dakbedekking €40,- tot €125,-

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten. Ontvang gratis offertes voor de exacte kosten.

Uurtarief dakdekker

Een dakdekker kost gemiddeld €35,- tot €45,- per uur. Voor kleine dakwerken zoals reparaties betaal je tussen de €35,- tot €40,-. Voor grote klussen, zoals dakrenovatie, lopen de kosten op van €40,- tot €45,-. Dit zijn slechts gemiddelde prijzen.

Prijs dakdekker per uur [jaartal]

€35,- tot €45,-

Prijzen zijn gebaseerd op gemiddelde tarieven van dakdekkers uit de regio.

Laag uurtarief
€35,- tot €40,- per uur

Kleine dakwerken zoals reparaties

Hoog uurtarief
€40,- tot €45,- per uur

Grote klussen zoals renovaties

Gratis offertes vergelijken!

De werkzaamheden van een dakdekker

Bij de werkzaamheden van dakwerken denken we meestal aan drie categorieën:

 • Dakreparatie
 • Dakrenovatie
 • Dakonderhoud
 • Hieronder gaan we verder in wat er precies wordt verstaan onder deze categorieën.

  dakwerken Harderwijk

  Dakreparatie

  Onder dakreparaties moeten we denken aan een paar verschillende werkzaamheden. De meest bekende is het repareren van een daklekkage. Maar ook het vervangen van beschadigde dakpannen en het herstellen van dakgoten hoort bij deze categorie.

  Het is belangrijk om je dak regelmatig te inspecteren of laten inspecteren. Wanneer je een beschadiging in een vroeg stadium ontdekt is de kans groot dat het niet kan oplopen tot extreme beschadiging aan het huis.

  Dakrenovatie

  Een dakrenovatie bestaat uit het renoveren van een gedeelte van het dak, of het hele dak. Het beste voorbeeld hiervan is het vervangen van dakbedekking. Dakbedekking moet worden vervangen na 25 tot 40 jaar bij een plat dak, bij een hellend dak kan je hier een paar jaar bij op tellen.

  Het vervangen van de dakconstructie hoort hier ook bij. Dit is een zeer ingrijpende klus die ervoor zorgt dat het dak weer goed kan functioneren. Een dakconstructie is nodig wanneer er last is van houtrot en het dak hierdoor is aangetast.

  Dakonderhoud

  Dakonderhoud is het kleine broertje van een dakreparatie. Bij een dakreparatie moet er iets worden opgelost, bij een dakonderhoud is het meer preventief. Een dakinspectie is bijvoorbeeld een taak die hoort bij dakonderhoud. Ook het reinigen van een dak wordt gezien als onderhoud.

  Regelmatig dakonderhoud is een goed idee. Zo kan je beschadigingen voorkomen en de kwaliteit van het dak behouden. Daarnaast ziet je dak er ook weer mooi uit.

  Dak laten onderhouden?

  Neem contact op en bespaar op de kosten!

  Gratis offertes ontvangen!

  Subsidies voor dakwerken

  Er zijn helaas niet veel subsidies beschikbaar voor dakwerken. De enige subsidie waar je wellicht recht op hebt is een subsidie voor het plaatsen van groendak. Deze dakbedekking wordt soms gedeeltelijk vergoed.

  Via de Groenesubsidiewijzer kan je kijken naar de voorwaarden van de subsidie.

  Je zou dakwerken eventueel kunnen combineren met het plaatsen van zonnepanelen. Sommige gemeentes bieden een plaatselijke subsidie aan voor de installatie van zonnepanelen. Wanneer je een zonneboiler plaatst in combinatie met zonnepanelen heb je mogelijk recht op een landelijke subsidie.

  Op Verbeterjehuis.nl kan je de voorwaarden lezen.

  Navigeer op deze pagina naar:

  Daklekkage in Nijmegen
  Lekkage plat dak in Arnhem
  Dakdekker in Apeldoorn
  Dakbedekking in Ede
  Dakreparatie in Doetinchem
  Lekkende dakgoten in Harderwijk
  Dakwerken in Tiel
  Dakonderhoud in Wageningen

  Besparen op een dakdekkersbedrijf in Harderwijk: zo doe je dat!

  Wanneer je een dakdekker in Harderwijk inschakelt voor dakwerken, kunnen de kosten flink oplopen afhankelijk van de grootte van de klus. Daarom geven we je graag een paar handige bespaartips!

 • Zoek een dakdekker in de buurt: zoek altijd een dakdekkersbedrijf in de buurt. Waarom? Zo bespaar je flink op de voorrijkosten.
 • Doe voorbereidend werk: je hoeft niet zelf het dak op, maar je kan wel wat voorbereiden. Haal bijvoorbeeld alles weg van de buitenmuren en gevel, zo kunnen de dakwerkers makkelijker werken.
 • Vergelijk gratis offertes: vergelijk gratis offertes van tot wel vier dakdekkers hier op Dakdekkersbedrijfjonker.nl.
 • kosten dakdekker Harderwijk

  Op zoek naar een dakdekker? Vergelijk gratis offertes!

  Hulp nodig bij het repareren, renoveren of onderhouden van je dak? Een dakdekkersbedrijf in Harderwijk kan je helpen. Of het nou gaat om het vervangen van dakbedekking of het verhelpen van een daklekkage. Dakdekkers zorgen ervoor dat elke klus succesvol wordt afgerond. Dakdekkersbedrijf gezocht?

  Start nu je gratis offerteaanvraag!

  Het aanvragen van offertes is gratis en vrijblijvend. Ontvang tot wel vier offertes. Je maakt zelf de keuze voor de dakdekker op basis van kosten en ervaring.

  Gratis offertes vergelijken!